U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afspraak maken?

Beautysalon SB+
Schoonlaaaan 123 
1234 AA SB

Direct afspraak maken

Kies voor onsPersoonlijke aanpak

We nemen de tijd voor u 

Advies op maat

Hoe zie je er goed uit met mascara

Hoe zie je er goed uit met mascara

Gepost 2014/10/30

Perfecte tips voor het aanbrengen van mascara met een wimperkruller.

  • Gebruik vóór het aanbrengen van de mascara een wimperkruller. Hierdoor zal je blik er stralender uitzien.
  • Om het effect van lange wimpers te verkrijgen is het belangrijk om de mascara aan te brengen vanaf de basis van de wimpers, en niet enkel aan de uiteinden. Er bestaan ook speciale mascaraproducten voor het "lange-wimper"effect.
  • Gebruik dunne borsteltjes. Hiermee kan je makkelijker de ooghoeken bereiken.
  • Durf eens te experimenteren met kleuren. Terwijl zwarte mascara bijna iedereen, behalve blondines, meestal goed staat, kan je ook gerust eens andere tinten proberen. Zo kan je blauwe ogen nog intenser laten lijken met blauwe mascara. Het is wel aan te raden om een blauwe mascara te nemen die naar bijvoorbeeld paars neigt. Tegenwoordig vind je ook grijze, olijfgroene, paarse,... mascarakleuren.
  • Breng extra mascara aan op de uiteinden van je wimpers door enkele keren over je bortseltje te knipperen. Je blik zal er voller uitzien op die manier.
  • Als je mascara ook op je onderste wimpers wil aanbrengen en het wordt een knoeiboel, leg dan eerst een tissue onder je wimpers. Overdrijf vooral niet met mascara op je onderste wimpers. Je ogen lijken breder als je zowel boven- als onderaan mascara aanbrengt.

Delen via sociale media

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?